Modern és klasszikus egyben: az arany színű menyasszonyi ruha

Modern és klasszikus egyben: az arany színű menyasszonyi ruha

Ha olyan esküvői ruhát képzeltünk el magunknak, amiben szinte királynőként tündökölhetünk, és ha azt szeretnénk, hogy lélegzetállító megjelenésünk emlékezetes maradjon mindenki számára, akkor talán egy arany színű esküvői ruha lehet számunkra az ideális választás a nagy napra. Az arany szín idén egyre népszerűbb az esküvői divat világában, a fehéres arany színek, az élénk ragyogó árnyalatok, vagy a meleg bronzos tónusok egyaránt exkluzív hangulatot teremtenek bármely menyasszonyi öltözék számára.

Az arany egyaránt jól illeszkedik a tradicionális, minimalista, bohém és vintage ihletésű esküvői ruhákhoz, nem beszélve a glamouros csillogásról, ami idén különösen kedvelt trend a menyasszonyok körében. Aki inkább letisztult visszafogottságot keres, a fehér-arany párosításokban megtalálhatja a számára kedvező öltözéket. Egy ilyen menyasszonyi ruha elegáns ragyogást biztosít, megtartva közben egy hagyományos fehér esküvői ruha visszafogottabb megjelenését. Tökéletes egyensúlyt teremt a modern trendek és a tradicionális menyasszonyi sziluettek között.

Ha az esküvői ünnepség részét képezi az éjfélkor történő átöltözés hagyománya, akkor az arany szín a menyecske ruha megjelenésében is visszaköszönhet. Mivel sokan döntenek egy kihívóbb, feltűnőbb darab mellett, ha menyecske ruháról van szó, így az arany itt sem lesz eltúlzott választás, ha közben ügyelünk a ruha és a viselt kiegészítők egyensúlyára. Mivel az arany már önmagában feltűnést kelt, így bánjunk mértékkel a túldíszített, fodros-gyöngyös elemekkel, és törekedjünk arra, hogy harmonikus és fejedelmi legyen a sziluettünk.

Az Almássy Éva szalonban rengeteg típusú menyasszonyi ruha fazon közül válogathatunk. Ráadásul az üzlet falai között a vőlegények, a koszorúslányok és az örömanyák is rátalálnak a megfelelő öltözékre, illetve ha a család vagy a baráti kör tagjaként jelenünk meg az esküvőn, akkor az alkalmi ruha kínálat minket is izgalmas választási lehetőségekkel vár. Emellett az esküvői szalon nem csupán az öltözékek, de a kiegészítők terén is biztosítja a legfrissebb trendeknek megfelelő felhozatalt.